Facebook +420 777 553 057 klarapezova@seznam.cz
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Ubytování v Krkonoších pro cykloturisty

Ubytování v Krkonoších pro cykloturisty



Datum konání:
5.3.2017

Nabízíme ideální možnost ubytování pro skupinu cykloturistů, kteří chtějí poznat Krkonoše ze sedla kola. Náš penzion je přímo u hlavní silnice z Trutnova do Pece pod Sněžkou ve Velké Úpě. Máme vlastní parkoviště pro několik osobních automobilů. Kapacita penzionu je včetně přistýlek 16 míst a penzion je určení spíše pro skupinu než pro ubytování jednotlivců. Penzion je v provozu celoročně.

Cyklotrasy v Krkonoších

V blízkosti našeho penzionu / horské chyty/ vede několik cyklotras kterými se dostanete téměř po celých Krkonoších. Můžete si zvolit cyklotrasy od méně náročných, kdy se budete pohybovat po silnicích až po ty nejnáročnější kdy se na horském kole vyšplháte na hřebeny Krkonoš po značených cyklostezkách.

Cyklobusy a půjčovny kol v Krkonoších.

Krkonoše jsou připraveny na cykloturisty také velmi dobrou sítí prodejen a servisů kol, ale také zde naleznete širokou sít půjčoven kol a koloběžek kde si můžete půjčit kolo podle své výkonnosti a představ. Cyklisté kteří navštíví Krkonoše již berou jako samozřejmost využívání cyklobusů které jsou připravené na přepravu cyklistů i s jejich koly.

Ubytování v našem penzionu pro cykloturisty kteří chtějí poznat Krkonoše

Ubytování v našem penzionu ve velké Úpě v Krkonoších je určené pro skupiny. V zimní a letní sezóně ubytováváme na týdenní turnusy. V mimosezonně minimální doba ubytování, které nabízíme jsou dvě noci . Pokud je penzion volný je možné se i v hlavních sezónách dohodnout individuálně na telefonním čísle 777 553 057 nebo na emailu klarapezova@seznam.cz na možnosti ubytování na kratší dobu než je týden. Požadavky na rezervace prosím zasílejte na uvedený email nebo pomocí rezervačního formuláře na stránce ceník ubytování kde také naleznete aktuální ceny ubytování v našem penzionu a také kalendář s označenými volnými a obsazenými termíny na rok 2017 a 2018. Navštivte Krkonoše a ubytujte se v našem penzionu. Určitě se budete rádi vracet

exterier11.jpg  společenska_mistnost_krb7.jpg


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů